Головна  →  Новини  →  1 листопада 2019

Творчість, що надихає: у Печерському районі відкрилась виставка хенд-мейд робіт майстрів-ветеранів

Творчість, що надихає: у Печерському районі відкрилась виставка хенд-мейд робіт майстрів-ветеранів

Сьогодні, 01 листопада, у приміщенні Національного історико-архітектурного музею «Київська Фортеця» відбулось відкриття виставки хенд-мейд робіт ветеранів «Творчі студії майстрів-ветеранів». Фотозвіт

Захід організовано з метою формування нового образу сучасного ветерана та популяризацію творчості, як ефективного методу відновлення після війни.

На виставці представлені роботи хенд-мейд майстрів з числа ветеранів та інших категорій населення, що постраждали внаслідок війни на Сході України.

У тому числі, на виставці представлені надзвичайно реалістичні ляльки танкіста Сергія Бондаря, одного з двох чоловіків-реборністів у світі!

Виставка працюватиме з 1 до 3 листопада 2019 року з 11:00 до 18:00, за адресою: м. Київ, вул. Госпітальна, 24-а; вхід до музею з бульвару Лесі Українки 12-14.

Протягом триденної виставки на усіх бажаючих чекають творчі майстер-класи, авторські літературні читання ветеранської поезії та прози, лекції щодо можливостей самозайнятості та надихаючі історії успіху бійців.

Вхід для відвідувачів – вільний.

Довідково:

Захід проходить у рамках проєкту «Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на Сході України та їхніх сімей», що впроваджує МОМ, за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Сторінка у мережі Facebook: https://www.facebook.com/events/746949259089867/

Організатори: ГО «Спілка Учасників, Ветеранів, Інвалідів АТО та бойових дій» (СУВІАТО) у партнерстві з Печерською райдержадміністрацією, Печерським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Національним історико-архітектурним музеєм «Київська фортеця».

Перейти до спискуВерсiя для друку