Головна  →  Оголошення  →  11 вересня 2013

Кияни, які перебувають на обліку бажаючих вступити до житлово-будівельних кооперативів, повинні бути включені до Реєстру в термін до 25 вересня 2013 року!

Постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2011 № 238 затверджено Порядок ведення Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов. Громадяни, які перебувають на обліку бажаючих вступити до житлово-будівельних кооперативів, також включаються Єдиного державного реєстру.

З метою здійснення роботи щодо формування Реєстру Київська міська державна адміністрація просить Вас в термін до 25 вересня 2013 року звернутись до Департаменту будівництва та житлового забезпечення, який здійснює облік бажаючих вступити до житлово-будівельних кооперативів, за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 42, кім. 406, 407, тел. 235-30-23, 234-01-24 та надати наступні документи:

  • довідку з місця проживання про склад сім'ї та реєстрацію (ф.З);
  • копії документів що засвідчують реєстрацію у Державному реєстрі
    фізичних осіб - платників податків;
  • довідку з місця роботи, навчання;
  • копії паспортів, копії свідоцтв про народження дитини.

Особи, які не нададуть необхідні документи, не можуть бути внесенні до Єдиного державного реестру.

Відповідно до статті 42 Житлового кодексу Української РСР, жилі приміщення надаються тільки громадянам, які перебувають на обліку потребуючих поліпшення житлових умов та внесені до Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

Перейти до спискуВерсiя для друку