Головна  →  Новини  →  12 вересня 2019

Завдяки Печерській РДА на 6 підприємствах збільшено посадові оклади

Сьогодні, 12 вересня, відбулося чергове засідання комісії з розгляду питань забезпечення дотримання державних гарантій з оплати праці в Печерському районі. Фотозвіт.

Одним з пріоритетних напрямків роботи Печерської райдержадміністрації – контроль за своєчасною виплатою заробітної плати на підприємствах.

Так, завдяки проведеній роботі Печерською райдержадміністрацією з початку 2019 року, на 6 підприємствах збільшено посадові оклади, а саме: ТОВ «Так Компані», ТОВ «Вершина-Дент», ТОВ «Автошкола «Альфа», ТОВ                        «ФК «Фенікс», ТОВ «Хомер Україна» та ТОВ «Торговий дім Мікко».

Довідково:

З початку 2019 року проведено 8 засідань комісії, на яких заслухано представників підприємств, у яких виплата заробітної плати здійснювалась у розмірі меншому від встановленого законодавством і нижчому за середній по відповідній галузі в місті Києві та надано рекомендації, які спрямовані на підвищення заробітної плати.

За детальною інформацією звертайтесь до управління праці та соціального захисту населення Печерської райдержадміністрації, за телефоном: (044) 254 20 99, (044) 280 00 29. 

Перейти до спискуВерсiя для друку