Головна  →  Новини  →  11 вересня 2019

Київ – столиця діалогу: у Печерському районі готуються до проведення форуму організацій громадянського суспільства


11 вересня 2019 року заступник керівника апарату Печерської райдержадміністрації Катерина Печерська провела організаційну нараду щодо підготовки до проведення чергового форуму організацій громадянського суспільства «Київ – столиця діалогу». Фотозвіт

Нарада відбулась за участю голови громадської ради при Печерській райдержадміністрації – Костянтина Бричука та голови громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (КМДА) – Богдана Назаренка.

Метою форуму є активізація і залучення громадськості у вирішенні питань районного значення та формуванні місцевих політик, розробки моделі ефективної комунікації.

«Форум громадянського суспільства – ефективна платформа для співпраці активних громадян та владних установ, щоб наше місто ставало кращим та комфортнішим. Рух вперед залежить від ініціативності кожного з нас та готовності спільно працювати. Сподіваюсь, проведення форуму дасть можливість напрацювати формат взаємодії, оснований на повазі та виваженості», - зазначила Катерина Печерська.

Так, під час наради обговорено формат проведення форуму організацій громадянського суспільства у Печерському районі та розглядались проблемні питання, які будуть винесені на обговорення під час проведення форуму.

Також обговорили проведення виставки-ярмарки успішних практик організацій громадянського суспільства, серії навчальних тренінгів та практикумів щодо  розвитку району, за участю представників організацій громадянського суспільства.

Такі форуми в місті Києві проводяться з 2017 року і організаторами цьогорічного форуму виступають Департамент суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) у партнерстві з Координаційним комітетом громадських рад м. Києва, Комунальним підприємством «Центр публічної комунікації та інформації», Ресурсним центром ГУРТ.

Перейти до спискуВерсiя для друку