Головна  →  Новини  →  8 травня 2019

У Печерській РДА відбувся конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорій «Б» та «В»

Сьогодні, 8 травня, в Печерській райдержадміністрації, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби» відбувся перший та другий етап відбору на заміщення вакантних посад державної служби категорій «Б» та перший етап відбору  категорій  «В». Фотозвіт

Кандидати, які претендують на вакантні посади пройшли комп’ютерне тестування на знання законодавства України, а саме: Конституції України, Закону України «Про державну службу», Закону України «Про запобігання корупції».

Крім того, кандидат на вакантну посаду державної служби категорії «Б» розв’язував ситуаційні завдання, з метою оцінювання спроможності використовувати свої знання та досвід під час виконання посадових обов’язків.

Третій етап відбору «Співбесіда» відбудеться о 10:00 10 травня 2019 року.

Результати відбору будуть оприлюднені згідно з законодавством на сайтах Національного агентства України з питань державної служби та Печерської районної в місті Києві державної адміністрації, після складання рейтингового списку кандидатів.

Перейти до спискуВерсiя для друку