Головна  →  Новини  →  12 жовтня 2018

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Маринчука з нагоди Дня захисника України

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Маринчука з нагоди Дня захисника України

Шановні співвітчизники! 

Сьогодні наша країна відзначає всенародне свято – День захисника України, яке символізує нерозривний зв’язок всіх поколінь захисників нашої держави.

За багатовікову історію української нації, при виконанні службових обов’язків наші військові постійно демонстрували мужність, звитягу та невичерпний патріотизм. І нині, на Сході України, наші співвітчизники день за днем стоять на сторожі захисту територіальної цілісності та суверенітету української держави заради її мирного майбутнього.

Вшановуючи подвиг кожного, хто долучився до оборони нашої країни, для мене є високою честю висловити слова щирої вдячності та поваги справжнім Героям нашого часу – учасникам бойових дій, волонтерам, військовим лікарям та капеланам.

Завдяки активній громадянській позиції нашого суспільства ми неодноразово підтверджували демократичні орієнтири нашої держави та продемонстрували світовій спільноті, що спроможні ефективно протистояти зовнішнім викликам і національним загрозам.

Захист інтересів власної Держави – це справа кожного із нас, і допоки ми єдині – ми непереможні.

Зі святом! Божої благодаті та мирного неба!

Слава Україні!

Перейти до спискуВерсiя для друку