Головна  →  Новини  →  10 жовтня 2018

До Дня захисника в столичному кінотеатрі відбувся одноденний показ фільму «Кіборги»

До Дня захисника в столичному кінотеатрі відбувся одноденний показ фільму «Кіборги»

Сьогодні, 10 жовтня, за ініціативи голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука та сприяння голови Ради національних спільнот України в культурному центрі «Кінотеатр Київ» відбувся одноденний показ художнього фільму «Кіборги» за участю режисера кінострічки – Ахтема Сеїтаблаєва. Фотозвіт

Також на показі був присутній один з головних героїв кінокартини – Андрій Ісаєнко, котрий зіграв роль військовослужбовця з позивним «Субота».

Крім того, на захід були запрошені почесні гості:  Герой України, Начальник Київського військового ліцею імені Івана Богуна, генерал-майор Ігор Гордійчук, військовослужбовці, сім’ї загиблих військовослужбовців, Героїв Небесної Сотні. Також захід відвідали освітянська молодь та представники інститутів громадянського суспільства.

Перед початком перегляду фільму, зі вступним словом до всіх присутніх звернувся голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук:

«За кілька днів наша країна відзначатиме День захисника України – всенародне свято, яке символізує нерозривний зв’язок всіх поколінь захисників нашої держави. Сьогодні вшановуючи подвиг кожного співвітчизника, котрий долучився до оборони нашої держави, для мене є високою честю висловити щирі слова вдячності та поваги всім присутнім військовослужбовцям, вашим родинам і тим хто назавжди залишиться в українській історії, як національний Герой, їхнім близьким та рідним. Пам’ятаймо, єдині – ми непереможні», - зазначив у своїй промові Сергій Мартинчук.

Захід приурочено до Дня захисника України, який щорічно відзначається 14 жовтня відповідно до Указу Президента України від 14 жовтня 2014 року № 806/2014 з метою вшанування мужності та героїзму захисників української держави. 

Перейти до спискуВерсiя для друку