Головна  →  Новини  →  28 липня 2017

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука З Днем хрещення Київської Русі - України!

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука  З Днем хрещення Київської Русі - України!

Шановні печеряни!

Сердечно вітаю вас зі світлим Днем хрещення Київської Русі – України.

Це благословенне свято українці відзначають 28 липня у День Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого, на долю якого випало Хрещення Київської Русі. Прийняття християнства князем Володимиром і подальше поширення православної віри в народі назавжди змінило історичну долю всієї Європи та України зокрема.

Сьогодні, це свято надихає творити добро, сповнює вірою, надією та любов’ю до ближніх. Воно є важливим етапом очищення суспільства й поваги до вічних цінностей нашої історії.

Я вірю, що такі щирі прагнення згуртують всіх нас у спільній справі – розбудови нової європейської держави та розвитку сильної України.

Бажаю всім, щедрої Божої благодаті, духовної наснаги, миру та злагоди в родинах, міцного здоров’я, довголіття та єднання.

Перейти до спискуВерсiя для друку