Головна  →  Новини  →  29 березня 2017

Сергій Мартинчук особисто передав близько 20 тон гуманітарного вантажу мешканцям Балаклії

Сергій Мартинчук особисто передав близько 20 тон  гуманітарного вантажу мешканцям Балаклії

28 березня 2017 року делегація фахівців Печерської районної в місті Києві державної адміністрації на чолі з головою Сергієм Мартинчуком та заступником керівника апарата Печерської РДА Павлом Бабієм передали гуманітарний вантаж Балаклійській районній державній адміністрації Харьківської області, який на даний час перебуває на обліку та буде виданий мешканцям за потребою. Фотозвіт.

В рамках даної благодійної акції, ініційованої головою Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергієм Мартинчуком, було передано близько 20-ти тон гуманітарної допомоги. Вантаж складався з будівельних матеріалів, а саме: деревини, профнастилу, руберойду, цементу, фарби, скла, цвяхів, шурупів, монтажної піни та іншого, а також засобів гігієни та продуктів тривалого зберігання.

В свою чергу, очільник Печерського району Сергій Мартинчук  висловлює вдячність всім, хто проявив небайдужість, а саме: ТОВ «Будівельна Компанія «Девенстрой», ТОВ «Канбуд» та приватним підприємцям, та іншим суб’єктам господарської діяльності, завдяки спільним зусиллям яких було зібрано та передано будівельні матеріали для здійснення ремонтно-відновлюваних робіт житлових будинків міста Балаклії.

Перейти до спискуВерсiя для друку