Головна  →  Новини  →  13 березня 2017

10 простих кроків, щоб безкоштовно встановити засоби обліку гарячого та холодного водопостачання пільговим категоріям

Для того, аби безкоштовно встановити засоби обліку гарячого та холодного водопостачання, окремим пільговим категоріям населення варто зробити 10 простих кроків. Таку ініціативу запроваджено міською владою у рамках програми «Турбота. Назустріч киянам». Про це інформує КК «Центр комунального сервісу».

Першим кроком є звернення мешканця до центру обслуговування комунального концерну «Центр комунального сервісу». З адресами центрів можна ознайомитися на сайті концерну (або звернутися до контакт-центру за тел.: (044) 247-40-40). Другий крок – оформлення мешканцем заяви та надання пакету документів відповідно до пільгової категорії. Третім кроком є передача Концерном заяви та пакету документів на розгляд Департаменту житлово-комунальної інфраструктури. Четвертий крок щодо встановлення лічильника (або лічильників) – прийняття рішення комісією Департаменту житлово-комунальної інфраструктури. П’ятим кроком є дзвінок працівника Концерну мешканцю щодо прийнятого рішення, узгодження дати та часу для візиту майстра. Після цього у назначений мешканцем час приходить майстер, що обстежує умови, визначає специфікацію матеріалів – це шостий крок. Сьомим кроком ємонтаж, встановлення лічильника(ів), а восьмим – його (їх) опломбування. Дев’ятий крок – постановка лічильника (ів) на облік до постачальників послуг. Десятим кроком є відображення у квитанції даних із лічильників.

Зазначена програма діє для інвалідів І групи підгрупи А, дітей-інвалідів підгрупи А, опікунів неповнолітніх дітей-сиріт, інвалідів І групи підгрупи Б та інвалідів ІІ групи, одиноких непрацюючих пенсіонерів, які потребують догляду (розмір пенсійної виплати яких не перевищує півтора прожиткових мінімуми доходів громадян для осіб, що втратили працездатність).

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку