Головна  →  Оголошення  →  14 червня 2022

На Печерську розпочато прийом документів для відзначення заохочувальними відзнаками Київського міського голови

Для підтримки прагнення української молоді до інтеграції у європейську спільноту, утвердження цінностей демократії та свободи, а також ураховуючи ініціативу молодіжних організацій та рухів Указом Президента України від 28 липня 2021 року № 333/2021 установлено в Україні День молоді, який відзначається щороку 12 серпня в Міжнародний день молоді.

З метою відзначення заохочувальними відзнаками Київського міського голови за активну волонтерську діяльність під час війни в України, вагомий внесок у розвиток молодіжного руху й молодіжної політики, активну громадянську позицію та з нагоди Дня молоді просимо надати пропозиції щодо кандидатур (молодіжних лідерів, громадських активістів), додавши лист-подання та характеристику, зазначивши прізвище, ім’я, по батькові особи, щодо відзначення якої вноситься подання, посада, яку обіймає ця особа, подія, з нагоди якої вноситься подання, заслуги (досягнення у волонтерській діяльності під час війни в Україні) особи, що стали підставою для внесення подання та характеристику згідно встановленої форми.

Прізвище, ім’я, по батькові

 

Дата, місце народження

 

Домашня адреса, номер телефону

 

Повна назва посади і місця роботи, службова адреса, номер телефону

 

Освіта

 

Вчене звання, науковий ступінь

 

Стаж роботи

 

При підготовці пропозицій просимо керуватися рішенням Київської міської ради від 16 травня 2019 року № 892/7548 «Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 01 червня 2000 року № 141/862 «Про встановлення звання «Почесний громадянин міста Києва» та заохочувальних відзнак Київського міського голови». Додатково інформуємо про те, що документи оформлені не належним чином прийматись до розгляду не будуть.

Пропозиції приймаються Відділом молоді та спорту Печерської районної в місті Києві державної адміністрації до 16.06.2022 за адресою: вул. Цитадельна 5/9; відповідальна особа – Тетяна КАРПЕНКО, 063 594 06 51.

Перейти до спискуВерсiя для друку