Головна  →  Новини  →  7 грудня 2021

З нагоди Дня Збройних Сил України Наталія Кондрашова привітала колектив Київського військового ліцею імені Івана Богуна із 30-ю річницею Збройних Сил України

6 грудня голова Печерської райдержадміністрації Наталія Кондрашова завітала до Київського військового ліцею імені Івана Богуна.

За зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, старанність та з нагоди святкування 30-ї річниці Збройних Сил України колектив закладу  в особі начальника ліцею Ігоря  Гордійчука отримав Подяку голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації.

Очільниця району зазначила, щовипускники ліцею демонструють неабияку відвагу, мужність та військові вміння, проявляють героїзм, захищаючи Батьківщину, та є важливим прикладом для виховання майбутніх поколінь. 

З особливими словами вдячності Наталія Кондрашова звернулася до начальника Київського військового ліцею імені Івана Богуна, Героя України, генерал-майора Ігоря Гордійчука та відмітила його вагомий вклад у виховання майбутніх захисників, для яких він є яскравим  взірцем стійкості та вірності військовому обов'язку.

Перейти до спискуВерсiя для друку