Головна  →  Новини  →  7 грудня 2021

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди Дня місцевого самоврядування

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди Дня місцевого самоврядування

Шановні працівники органів місцевого самоврядування!

Сердечно вітаю вас з Днем місцевого самоврядування - державним святом, що підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту місцевої демократії.

Всі, хто причетний до роботи в органах місцевого самоврядування, усвідомлюють свою особливу відповідальність за консолідацію, суспільний спокій і благополуччя громадян. Саме важелі місцевого самоврядування дозволяють людям відчувати себе повноправними господарями на своїй території, у своїй державі.

Це свято стосується кожного жителя району з активною громадянською позицією, яка і є основою самоврядування. Щиро дякую вам дорогі печеряни за активність у громадсько-політичному житті, адже ми з вами робимо спільну справу - працюємо задля добробуту нашого рідного району.

У цей урочистий день бажаю усім нам сил і наснаги на добрі справи, порозуміння і єдності задля подальшого розвитку району та міста, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті і у всьому демократичному світі.

Нехай щира людська вдячність та повага будуть нагородою за вашу працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот. 

З повагою

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                            Наталія КОНДРАШОВА

Перейти до спискуВерсiя для друку