Головна  →  Оголошення  →  14 вересня 2021

Створення Конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника комунального закладу культури

Печерська районна в місті Києві державна адміністрація, відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури» від 28.01.2016 № 955-VІІІ (зі змінами) оголошує створення Конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника комунального закладу культури, що перебувають у підпорядкуванні Печерської районної в місті Києві державної адміністрації.

На засіданні конкурсної комісії буде розглядатися питання щодо призначення директора Централізованої бібліотечної системи Печерського району м. Києва.

Для включення кандидатур до складу конкурсної комісії приймаються пропозиції від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування.

Пропозиції від громадських організацій (по три кандидатури від кожної) приймаються до 27.09.2021 із супровідним листом, заявкою та анкетами на кожного кандидата за відповідною формою (відповідно до Наказу Міністерства Культури України від 31.05.2016 № 380 «Про затвердження Положення про формування складу та організацію роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника державного закладу культури, що належить до сфери управління Міністерства культури України» (зі змінами).

Відповідальна особа: Олеся ЦВІЛІЙ, головний спеціаліст-юрисконсульт Відділу культури Печерської районної в місті Києві державної адміністрації, тел. 280-02-00, E-mail: [email protected]

Дата та місце проведення жеребкування по відбору кандидатів від громадських організацій до складу конкурсної комісії: 01.10.2021 о 15:00 год. за адресою м. Київ, вул. Омеляновича-Павленка, 15, каб. 416.

Перейти до спискуВерсiя для друку