Головна  →  Новини  →  3 серпня 2021

Наталія Кондрашова провела апаратну нараду з питань життєдіяльності району

Сьогодні, 03 серпня, під головуванням очільниці Печерської райдержадміністрації Наталії Кондрашової відбулась апаратна нарада за участі керівництва РДА, керівників відділів, управлінь адміністрації та комунальних підприємств району.

Під час наради були розглянуті актуальні на сьогоднішній день питання, зокрема:

- робота комунальних служб з проведення комплексу робіт із благоустрою територій району;

- виконання робіт, що передбачені Програмою економічного і соціального  розвитку міста Києва по Печерському району  у 2021 році;

- підготовка закладів загальної середньої освіти Печерського району до нового 2020/2021 навчального року;

- проведення щеплень населення проти covid-19 відповідно до затверджених етапів вакцинальної кампанії, особливо приділено увагу на вакцинації працівників закладів освіти;

- інші поточні питання життєдіяльності центрального району столиці.

 Також під час наради Наталія Кондрашова акцентувала увагу на організаційних питаннях щодо проведення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності у центральному районі столиці.

Крім того, Наталія Кондрашова вручила подяку директорові Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Печерського району м. Києва  Ігорю Білому за плідну і сумлінну працю та з нагоди його Дня народження.

На завершення апаратної наради, очільниця райдержадміністрації дала доручення відповідним підрозділам відпрацювати порушені питання, а також доручила комунальним службам району утримувати належний санітарно-технічний стан територій району.

Перейти до спискуВерсiя для друку