Головна  →  Оголошення  →  9 липня 2021

Відділ культури Печерської районної в місті Києві державної адміністрації, оголошує конкурс на заміщення посади

«Відділ культури Печерської районної в місті Києві державної адміністрації, оголошує конкурс на заміщення посади:

- директора Централізованої бібліотечної системи Печерського району міста Києва.

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта, стаж роботи  за фахом не менше трьох років, вільне володіння державною мовою, здатність за діловими й моральними рисами, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Документи:

- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

- копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;

- два рекомендаційні листи довільної форми;

- мотиваційний лист довільної форми.

Додатково просимо подати копії документів про трудову діяльність та проекти програм розвитку закладу на один рік та на п’ять років.

Документи приймаються протягом 30 днів з дня опублікування оголошення за адресою м. Київ - 01010, вул. Омеляновича-Павленка Михайла, 15, каб. 416.

Довідки за телефоном 067-397-33-66».

Перейти до спискуВерсiя для друку