Головна  →  Новини  →  15 липня 2021

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем українського миротворця!

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем українського миротворця!

Шановні миротворці!

Прийміть сердечні вітання з нагоди особливого свята – Дня українських миротворців!

15 липня 2021 року країна відзначає День українських миротворців, що був встановлений у 2013 році, відповідно до Постанови Верховної Ради України «Про встановлення Дня українських миротворців».

Українські миротворці є одними з найавторитетніших у світі, адже чимало з них мають досвід справжніх бойових дій на Донбасі. Україна забезпечила мирний процес у багатьох гарячих точках планети.

В Україні це свято відзначають на державному рівні з метою вшанування мужності й зразкового виконання службових обов’язків захисників найціннішого – людського життя та миру, а також для збереження пам’яті славетних героїв-миротворців, які загинули під час виконання обов’язків.

Щира подяка за відвагу, терпіння, стійкість, мужність і героїзм, проявлені у боротьбі за мир.

Бажаю Вам та вашим родинам міцного здоров’я, миру і добра, благополуччя, любові й підтримки рідних.

Нехай ваші високі професійні та моральні якості, бойовий досвід надійно служать ідеалам гуманізму та справі захисту життя людей!

Зі святом!

 

З повагою

 

 

Голова
Печерської районної
в місті Києві державної адміністрації                                                                                    Наталія КОНДРАШОВА

Перейти до спискуВерсiя для друку