Головна  →  Оголошення  →  15 травня 2021

УВАГА!!! Зміни у Програмі житлових субсидій

З травня 2021 року відбулися зміни у Програмі житлових субсидій. Для оформлення цього виду допомоги на наступний період громадяни мають подати оновлену заяву та декларацію. На підставі документів, поданих протягом усіх 5 місяців неопалювального періоду, тобто, у травні – вересні 2021 року, житлова субсидія всім домогосподарствам буде призначена з травня 2021 року.

Звернутися за оформленням субсидії можна одним із таких способів:

безпосередньо до управління соціального захисту населення Печерської районної в місті Києві державної адміністрації : м. Київ, вул. Цитадельна, 4/7

заповнені бланки можна надіслати поштою на адресу управління соціального захисту населення: вул. Цитадельна 4/7, м. Київ 01015

через електронний сервіс, який розміщено на офіційному веб-сайт Мінсоцполітики  https://www.msp.gov.ua . 

Бланки Заяви та Декларації можна роздрукувати з офіційного веб-сайту Мінсоцполітики https://www.msp.gov.ua/news/16214.html  з метою їх надання в паперовій формі особисто або надсилання поштою до управління  соціального захисту населення.

Для упорядкування черговості відвідування громадянами управління соціального захисту населення для прийому громадян у визначений час в управлінні запроваджений попередній запис за телефоном 288-51-24.

Просимо усіх хто потребує підтримки держави не піддаватися панічним настроям, не створювати масових скупчень, адже житлова субсидія особам, які звернулися за її призначенням у будь-який місяць з травня до вересня 2021 р., буде нарахована починаючи з травня 2021 року.

Перейти до спискуВерсiя для друку