Головна  →  Новини  →  31 березня 2021

Капітальний ремонт приміщень дитячої музичної школи № 4 ім. Д. Д. Шостаковича

Набирають обертів ремонтні роботи приміщень дитячої музичної школи № 4ім. Д. Д. Шостаковича, що розташована за адресою: вул. Бастіонна, 5-А в Печерському районі столиці.

В закладі вже розпочато ремонт стелі та стін школи. Також заплановані роботи з улаштування підлог паркетом та керамічною плиткою, проведення сантехнічних та електромонтажних робіт, улаштування опалювальної системи.

Це відомий навчальний заклад із багаторічною історією, який було відкрито у  1945 року. З 1976 року школі присвоєно ім’я композитора Дмитра Шостаковича. Тут навчаються з фаху: фортепіано, скрипка, арфа, бандура, баян, акордеон, гітара, домра, труба, кларнет, саксофон, корнет, тромбон, флейта, сопілка, вокал (академічний), є клас композиції.

Виконання робіт знаходиться під постійним контролем керівництва Печерської райдержадміністрації, відповідальних працівників технічного нагляду та балансоутримувача об’єкта.

Довідково: виконання капітального ремонту передбачено розпорядженням Печерської районної в місті Києві державної адміністрації № 84 від 08.02.2021 «Про капітальний ремонт об’єктів, що фінансуються в 2021 році за рахунок бюджетних коштів по Печерській районній в місті Києві державній адміністрації», замовником яких визначено Управління житлово-комунального господарства та будівництва Печерської райдержадміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку