Головна  →  Новини  →  28 вересня 2020

Здійснено контрольний огляд об’єктів програми співфінансування 70/30


Керівництвом Управління житлово-комунального господарства та будівництва за участі представників підрядної організації та співвласників житлових будинків проведено об'їзд об'єктів, які приймають участь у програмі співфінансування реконструкції, реставрації, проведення капітальних ремонтів, технічного переоснащення спільного майна у багатоквартирних будинках міста Києва у 2020 році.

Інспектування виконання робіт із заміни вікон у під'їзді здійснено за адресами: пров. Кріпосний, 4 і бульв. Лесі Українки, 5-А, та ремонт сходової клітини, де роботи ще тривають, за адресою пров. Кріпосний, 4

Довідково:

Для участі у програмі співфінансування реконструкції, реставрації, проведення капітальних ремонтів, технічного переоснащення спільного майна у багатоквартирних будинках міста Києва співвласники можуть звернутись до:

  • Управління житлово-комунального господарства та будівництва Печерської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: вул. Московська, 37/2, тел. 288-59-38;

Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва» за адресою: Кловський узвіз, 24,  тел. 280-03-78.

Перейти до спискуВерсiя для друку