Головна  →  Оголошення  →  10 червня 2020

До уваги мешканців приватного сектору Печерського району!

 

Закликаємо Вас налагодити договірні відносини з КП «Київкомунсервіс» для забезпечення цивілізованого вивезення побутових відходів. 
Не слід викидати своє сміття в ліс, у поле…, в контейнер сусідньої багатоповерхівки. Ми всі живемо у столиці цивілізованої країни і маємо бути гідними її громадянами та дбати про чисте довкілля.

КП «Київкомунсервіс» в черговий раз звертається до мешканців приватного сектору з пропозицією організувати належне вивезення побутових відходів: https://www.facebook.com/869529399802452/posts/2987258301362874/?d=n
Для цього потрібно укласти індивідуальний договір на вивезення побутових відходів, далі КП «Київкомунсервіс» надає власникам приватних домогосподарств у безкоштовне користування спеціальні контейнери для тимчасового зберігання твердих побутових відходів. Контейнер розташовується на подвір’ї приватних домоволодінь, а у визначений час, коли сміттєвоз згідно затвердженого графіку та маршруту руху забирає тверді побутові відходи, господарі домоволодіння повинні виставляти його на вулицю, поруч з будинком.
На початковому етапі цього проекту відходи вивозять лише з 17 контейнерів, найближчим часом заплановано доставку наступної партії таких контейнерів.

Печеряни, будьте відповідальними, укладіть договір на вивезення побутових відходів та повідомляйте про це сусідам.

За детальною інформацією щодо послуги з вивезення твердих побутових відходів у приватному секторі Печерського району необхідно звертатись до КП «Київкомунсервіс» за номерами телефонів:

- (067) 923-29-92 – щодо питання укладення індивідуального договору з КП «Київкомунсервіс»;
- (067) 595-98-76 – щодо питання нарахувань та оплати послуги;
- (067) 372-31-71 – щодо питання вивезення твердих побутових відходів.
Також, на сайті КП «Київкомунсервіс» можна подати звернення, за посиланням: https://kks.kiev.ua/zvernennya

Перейти до спискуВерсiя для друку