Головна  →  Новини  →  14 січня 2020

Департамент земельних ресурсів: «Інформація про нібито непогодження деякими місцевими радами Проекту землеустрою щодо зміни меж міста Києва недостовірна»

У Департаменті земельних ресурсів повідомили, що окремі інтернет-ЗМІ почали поширювати недостовірну інформацію про нібито непогодження деякими місцевими радами Проекту землеустрою щодо зміни меж міста Києва.

20.12.2019, відповідно до рішення Київської міської ради, Департаментом земельних ресурсів ВО КМР (КМДА) було направлено копії проекту землеустрою до всіх зацікавлених місцевих рад для його погодження.

Зазначені питання підлягають розгляду виключно на пленарних засіданнях відповідних рад і приймаються у формі рішень (Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні»).

Також у Департаменті звернули увагу, що з 10.01.2020 проект землеустрою вважається таким, що погоджений тими місцевими радами, що не розглянули його на пленарних засіданнях у встановлений законодавством термін (стаття 186 Земельного кодексу України).

Департамент земельних ресурсів закликає ЗМІ перевіряти достовірність інформації, яку вони публікують, аби не подавати некоректну і неправдиву інформацію та не розповсюджувати фейки.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку