Головна  →  Новини  →  28 жовтня 2019

Звернення виконувача обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павла Бабія з нагоди 75-ї річниці вигнання нацистських окупантів із України

Звернення виконувача обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павла Бабія з нагоди 75-ї річниці вигнання нацистських окупантів із України

Дорогі співвітчизники!

Шановні ветерани!

 

Сьогодні, 28 жовтня, в Україні відзначають День вигнання нацистських окупантів із України.

 Минуло 75 років від дня вигнання нацистських окупантів із України. І в цей день український народ вшановує світлу пам’ять воїнів Другої світової війни, котрі героїчно виборювали право на життя та свободу нашої нації.

 Друга світова війна – це зарубцьована рана на тілі сучасної цивілізації, трагедія людей, що не полишає нас і донині.

 Ця трагічна сторінка історії ніколи не зітреться з пам’яті українського народу, адже ціною неймовірних зусиль, ціною мільйонів життів наш народ заплатив за право бути вільним.

 Ми пишаємось мужністю наших ветеранів, які проявляючи неабиякий героїзм і жертовність звільняли від окупантів рідну землю та багато європейських країн.

 У цей день ми вшановуємо світлу пам’ять полеглих, низько вклоняємося усім, хто ціною власного життя, відстояв свою землю, захистив свій народ від неволі й знищення.

 Від щирого серця дякую усім ветеранам Другої світової війни, учасникам визвольної боротьби за самовідданість і любов до Батьківщини.

 Честь вам і слава!

Слава Україні!

  

З повагою

 

Виконувач обов’язків голови

Печерської районної в місті Києві 

державної адміністрації                                                                       Павло БАБІЙ

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку