Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2019

Формування видаткової частини проєкту бюджету міста Києва на 2020 рік: у Печерській РДА проведено консультації


Сьогодні, 23 жовтня, у Печерській райдержадміністрації відбулись консультації з громадськістю  щодо формування видаткової частини проєкту бюджету міста Києва на 2020 рік.

У заході взяли участь: виконувач обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павло Бабій, народний депутат України Анна Путова, депутати Київської міської ради Ярослав Діденко і Наталія Манойленко, голова Громадської ради при Печерській райдержадміністрації Костянтин Бричук, помічники депутатів Київської міської ради, члени Громадської ради, мешканці району та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

На початку заходу начальник фінансового управління Олена Новікова представила презентаційні матеріали щодо проєкту міського кошторису, на наступний рік по головному розпоряднику коштів «Печерська районна в місті Києві державна адміністрація», а також довела граничний обсяг видатків у сумі 1127,9 млн. грн (в т.ч. капвкладення – 7,8 млн грн).

Зокрема, начальник відділу економіки Світлана Снєжко доповіла про перелік інвестиційних об’єктів, які пропонується включити надані пропозиції до Програми економічного і соціального розвитку  м. Києва на 2018-2020 роки по Печерському району.

Також начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Олена Григор’єва розповіла про особливості проведення капітальних ремонтів житлового фонду Печерського району за програмою співфінансування.

Під час проведення заходу всі присутні мали змогу поставити питання доповідачам та отримати змістовні відповідні на них.

Ознайомитися з презентацією бюджету можна, за посиланням >>>

Довідково:

Переглянути граничні обсяги видатків на 2020 рік розподілені по галузях, можна за посиланням

Культура і мистецтво (бібліотеки) на 2020 рік

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ТА СОЦІАЛЬНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

Адресний перелік об'єктів капітального ремонту асфальтового покриття прибудинкових територій житлових будинків, що перебувають на обслуговуванні комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва» в межах доведених граничних обсягів видатків бюджету міста Києва на 2020 рік

Перейти до спискуВерсiя для друку