Головна  →  Новини  →  24 травня 2019

Успішне управління містом неможливе без розуміння власних ресурсів та їх обліку – Володимир Слончак

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Володимир Слончак дав доручення Департаменту комунальної власності м. Києва створити робочу групу з вирішення методологічних питань під час виявлення та взяття на облік нерухомого безхазяйного майна. Водночас районним в місті Києві державним адміністраціям – надати Департаменту перелік нерухомого безхазяйного майна, що знаходиться на території кожного району міста Києва.

Таке рішення дозволить упорядкувати систему комунального майна Києва, загалом навести лад у районах, а отже – більш мудро управляти ресурсами на благо громади міста. Про це повідомив Володимир Слончак під час наради з вирішення питань зарахування до комунальної власності та передачі на баланс відповідних міських комунальних об’єктів господарювання майна та з питань приватизації комунальної власності.

«Жодне успішне управління містом неможливе без розуміння власних ресурсів та їх обліку. Тому я закликаю посилити роботу з виявлення нерухомого безхазяйного майна в районах для подальшої процедури взяття його на облік. Адже кожен квадратний метр має бути впорядкований, працювати на громаду міста. Пропоную мудро підходити до управління майном киян і, де є можливість, отримувати додаткові ресурси для розвитку міста», – повідомив Володимир Слончак.

За його словами, до робочої групи при Департаменті комунальної власності м. Києва з вирішення методологічних питань під час виявлення та взяття на облік нерухомого безхазяйного майна буде включено всіх начальників відділів з питань майна комунальної власності районних в місті Києві державних адміністрацій. Також заступник голови КМДА очікує від районних в місті Києві державних адміністрацій у двотижневий термін перелік нерухомого безхазяйного майна, що знаходиться на території кожного району міста Києва.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку