Головна  →  Новини  →  5 травня 2018

Сергій Мартинчук передав бійцям-печерянам на передовій подарунки від Київського міського голови Віталія Кличка

Сергій Мартинчук передав бійцям-печерянам на передовій подарунки від Київського міського голови Віталія Кличка

Протягом трьох днів з 2 травня 2018 року голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук з робочою поїздкою перебував в зоні зіткнення – м. Попасна Луганській області.  Фотозвіт

Під час візиту очільник Печерського району зустрівся з військовослужбовцями батальйону оперативного призначення 27 бригади Національної гвардії України, які боронять державні кордони на Сході країни.

«Для мене велика честь особисто зустрітися з військовими та подякувати їм від імені Київського міського голови Віталія Кличказа мужність, відданість ідеалам незалежності Української держави та готовність у будь-який час стати на захист її кордонів», -  Сергій Мартинчук.

Під час зустрічі з військовослужбовцями-печерянами Сергій Мартинчук передав бійцям боксерські рукавички з автографом Віталія Кличка, як символ великої вдячності та поваги за відданість інтересам українського народу.

Також, голова Печерської райдержадміністрації вручив військовим від себе Подяки за вагомий особистий внесок у зміцненні обороноздатності Української держави до Дня Києва та з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, та побажав не втрачати пильності й надалі віддано нести свою службу на благо України.

Окрім того, під час перебування на Луганщині Сергій Мартинчук відвідавстелу пам’яті загиблих, яка нагадує про трагічні події 2015 року – загибель 13 бійців батальйону імені Кульчицького в результаті жахливого ДТП.

Нагадаємо, що три роки тому, 5 січня в Донецькій області під час здійснення ротації добровольців і військовослужбовців за контрактом Національної гвардії України в зоні проведення антитерористичної операції сталося ДТП з жахливими наслідками. Через погані погодні умови зіткнулися військовий автомобіль КрАЗ  та автобус «Богдан». За офіційними даними внаслідок аварії був травмований 21 боєць, 12 загиблих. Ще один боєць з числа потерпілих помер від отриманих травм.

«З невимовним жалем  співчуваю сім’ям, у кого загинули та постраждали рідні чи близькі в цій жахливій аварії. Меморіали та стели – це нагадування нам про подвиг  українських захисників, що боронили Дебальцеве, Іловайськ, Донецький аеропорт – територіальну цілість української держави. Доленосні події для нашої країни назавжди увійдуть в літопис української історії іменами тих, хто загинув, самовіддано захищаючи рідну землю заради мирного сьогодення та світлого майбутнього України. Вічна пам'ять та шана нашим захисникам!», -  Сергій Мартинчук.

Перейти до спискуВерсiя для друку