Головна  →  Новини  →  11 квітня 2017

Сергій Мартинчук вручив кубки та медалі переможцям футбольного турніру серед школярів

Сергій Мартинчук вручив кубки та медалі переможцям футбольного турніру серед школярів

10 квітня 2017 року під патронатом очільника Печерського району Сергія Мартинчука відбулось закриття футбольного турніру на Кубок голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації серед школярів ІІ-ІІІ класів. Фотозвіт.

У заході взяли участь: перший заступник голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Дмитро Загуменний, начальник Управління освіти та інноваційного розвитку Тетяна Копил, виконуючий обов’язки начальника відділу у справах відділу сім’ї, молоді та спорту Олег Шкорупинський, голова Печерської районної в місті Києві організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександра Баклан та головний суддя змагань - заслужений тренер України, член виконавчого комітету федерації футболу міста Києва Олег Мічурін.

Сергій Мартинчук привітав присутніх із закриттям футбольного турніру та подякував батькам, вчителям та тренерам, які підготували таких талановитих молодих спортсменів.

«У цьому році вперше, успішно пройшли змагання з футболу серед школярів ІІ-ІІІ класів, надалі ми плануємо проводити такі турніри два рази на рік, весною та восени. Адже, ми прагнемо сьогодні, залучати до спорту більше дітей раннього віку, тим самим розвивати у них спритність, уважність, стратегічне мислення, координацію рухів, витривалість та лідерські навички», - зазначив у своєму вітальному слові Сергій Олександрович.

Так, за результатами змагань очільник Печерського району Сергій Мартинчук нагородив переможців медалями та Кубками голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації. Отже, третє місце посіла команда спеціалізованої школи №89, друге місце - команда Новопечерської школи та перше місце - команда спеціалізованої школи №181.

Також, почесними дипломами за участь у змаганнях з футболу на Кубок голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації нагородили всі команди.

Крім того, на урочисте закриття заходу завітала зі своїм виступом команда чирліденгів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №84.

Нагадаємо, що головний приз змагань з футболу серед учнів ІІ-ІІІ класів, виборювали 23 команди з усіх загальноосвітніх навчальних закладів Печерського району.

Перейти до спискуВерсiя для друку