Головна  →  Новини  →  20 вересня 2013

Кожному відвідувачу - індивідуальний підхід забезпечують

Центри обслуговування платників податків

У кожному районі столиці для якісного та своєчасного надання адміністративних, інформаційних і консультаційних послуг створені Центри обслуговування платників податків. Робота зазначених Центрів сприяє формуванню орієнтованої на платника податків системи адміністрування, підвищенню рівня добровільної сплати податків, формуванню у громадськості високої податкової культури та позитивного ставлення до діяльності працівників Міндоходів. ЦОПП-и працюють за єдиними стандартами. Відвідувачам ЦОПП-ів створені комфортні умови. Зокрема, для громадян та платників податків надаються такі послуги, як видача довідок та дозвільних документів, прийом податкової звітності та вхідної кореспонденції, надання податкових консультацій, а також видача ключів електронного цифрового підпису тощо.

За січень-серпень 2013 року Центрами обслуговування платників податків ГУ Міндоходів у м. Києві було надано понад 2,5 мільйона послуг, з них 1 мільйон 778 тисяч – адміністративних, 326 тисяч – інформаційно-консультативних, 421 тисяча – з прийому вхідної кореспонденції. Крім того, більш ніж 46 тисяч платників податків отримали, у зручний для себе час, електронний цифровий підпис.

За результатами постійно діючого опитування, яке ставить собі за мету моніторинг громадської думки щодо діяльності органів Міндоходів та Центрів зокрема, було з’ясоване наступне. З числа 5071 респондентів, що брали участь в опитуванні у цьому році, 91,3 % відчули позитивні зміни та задоволені якістю обслуговування, а більш ніж 92,3 % задоволені режимом роботи ЦОПП.

Фахівці столичного управління Міндоходів не лишають без уваги жодного зауваження платників та щиро дякують всім, хто прийняв участь в анкетуванні. Така співпраця є запорукою отримання позитивного результату роботи Центрів обслуговування платників податків та ГУ Міндоходів у м. Києві.

За матеріалами ГУ Міндоходів у м. Києві 

Перейти до спискуВерсiя для друку