Головна  →  Новини  →  1 квітня 2016

В зоні АТО загинув печерянин Дмитро Годзенко

В зоні АТО загинув печерянин Дмитро Годзенко

31 березня 2016 року під час виконання завдань у зоні АТО загинув молодший сержант Годзенко Дмитро Олександрович з позивним «Годзіла».

Голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук, керівництво райдержадміністрації та небайдужі мешканці району висловлюють щирі співчуття сім’ї та рідним загиблого та сприяють в організації заходів з поховання бійця.

Годзенко Дмитро Олександрович (1966 р.н.), мешканець Печерського району, призваний до лав Збройних Сил України Печерсько-Голосіївським ОРВК у місті Києві 12 лютого 2015 року та направлений до військової частини А4152, міста Рівне.

Указом Президента України №103/2016 від 21 березня 2016 року, молодший сержант Годзенко Дмитро Олександрович був нагороджений орденом «За мужність» III ступеню».

Дмитро Годзенко був відважним бійцем, надійним товаришем, готовим прийти на допомогу у тяжкій ситуації. Він любив і цінував життя, мав велике, мужнє серце, був чесною і порядною людиною. Справжній патріот, відданий син України.

Прощання родичів та близьких з тілом загиблого відбудеться 3 квітня 2016 року на площі Майдан Незалежності о 12:00 годині та на Лук’янівському військовому кладовищі м. Києва о 14:00 годині.

Поховання відбудеться на Лук’янівському військовому кладовищі м. Києва    3 квітня 2016 року о 15:00 годині.

Вічна пам’ять і слава Герою!

   

Перейти до спискуВерсiя для друку