Головна  →  Новини  →  19 вересня 2013

Зустріч із представниками бізнесу на тему відшкодування ПДВ та застосування РРО

Нещодавно відбулася ділова зустріч за участі заступників начальника ДПІ у Печерському районі ГУ Міндоходів у м. Києві Людмили Демченко й Анатолія Димури з представниками бізнесу Печерського району.

Тематикою зібрання були  питання щодо автоматичного бюджетного відшкодування сум ПДВ, а також застосування  реєстраторів розрахункових операцій з контрольною стрічкою в електронній формі.               

- Держава робить все, аби ведення бізнесу в нашій державі було максимально зручним, - розпочала  робочу бесіду Людмила Дмитрівна, - тому, такі діалоги за участі представників підприємницьких кіл допомагають досягти компромісу, створити належні умови для суб`єктів господарської діяльності та вносять ясність щодо основних аспектів оподаткування.

Присутні детально розглянули питання застосування права на бюджетне відшкодування, зокрема фізичними особами-підприємцями, складання уточнюючих розрахунків та декларування бюджетного відшкодування податку на додану вартість.

Особлива увага була приділена також  порядку передачі контрольно-звітної інформації дротовими або бездротовими каналами зв`язку до територіальних органів Міндоходів України.

Під час зустрічі посадові особи Печерської ДПІ обумовили всі питання, що цікавили представників бізнес-середовища.

Наприкінці діалогу заступник начальника ДПІ Анатолій Димура  нагадав учасникам розмови  про функціонування Центру обслуговування платників податків за адресою: вул.. Лєскова, 4, де кожен платник податків і зборів може отримати всі необхідні адміністративні й консультативні послуги.

ДПІ у Печерському районі ГУ Міндоходів у  м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку