Головна  →  Оголошення  →  18 вересня 2013

30 вересня у столиці стартує осінній місячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста

З 30 вересня у столиці стартує осінній місячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста. Відповідне розпорядження підписав голова КМДА Олександр Попов з метою поліпшення рівня благоустрою, санітарного та технічного стану об’єктів міської інфраструктури, забезпечення готовності міського господарства до експлуатації в осінньо-зимовий період 2013-2014 років.

Крім того, проведення осіннього місячника підсилить відповідальність керівників житлово-комунальних служб районів та міста за виконанням обсягів робіт згідно з цільовими загальноміськими програмами. Заплановані заходи також сприятимуть реалізації ініціатив Президента України щодо забезпечення якісний умов життя громадян. Триватиме місячник з благоустрою до 31 жовтня 2013 року.

Уже затверджено склад комісії з керівників профільних департаментів та комунальних підприємств, а також перших заступників райдержадміністрацій. Очолить комісію з проведення осіннього місячника перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.

Перейти до спискуВерсiя для друку