Головна  →  Новини  →  17 вересня 2013

Шановні громадяни Печерського району, запрошуємо на звірку по нерухомому майну!

Повсякденна робота працівників Міндоходів націлена на забезпечення суб’єктів господарювання необхідною інформацією щодо змін в податковому законодавстві.

Однією із новин законодавства у 2013 році є введення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Наразі, згідно із Законом власники об’єктів житлової нерухомості, які підлягають оподаткуванню, до 31 грудня поточного року можуть здійснити звірку даних на підставі оригіналів документів про право власності на об’єкти житлової нерухомості та про житлову площу таких об’єктів.

В допомогу юридичним та фізичним особам Печерського району – платникам даного податку фахівцями ДПІ у Печерському районі ГУ Міндоходів у м. Києві розроблені листівки із запрошенням відвідати інспекцію та провести звірку.

Дані листівки службовці ДПІ розповсюдили в поштових скриньках житлових будинків Печерського району, а також в Центрі обслуговування платників податків.

Шановні печеряни! Центр обслуговування платників податків при Державній податковій інспекції у Печерському районі ГУ Міндоходів у м. Києві функціонує за адресою: вул. Лєскова, 4, телефон консультанта-модератора: 201-89-04.

 ДПІ у Печерському районі ГУ Міндоходів у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку