Головна  →  Новини  →  16 вересня 2013

Податкові знання - основа для побудови майбутнього

Податкові знання - основа для побудови свого майбутнього, майбутнього своєї країни. Кому, як не працівникам Міндоходів знати про це та турбуватися, щоб підростаюче покоління  отримало достатні знання з податкової тематики.

Днями фахівці ДПІ у Печерському районі ГУ Міндоходів у м. Києві завітали до учнів податкового класу загальноосвітньої середньої школи №84, якими опікуються ще з першого класу.

Школярики цього року перейшли вже до 5 класу і для них службовці підготували більш поглиблені лекції та практичні заняття з податкової тематики.

Розпочали зустріч з питань-відповідей та розгадування податкового кросворду, аби перевірити, чи не забули діти пройдений матеріал за літні канікули.

Далі, на учнів чекала нова пізнавальна лекція. Школярі дізналися, що податки можуть бути інструментом впливу на економічний прогрес суспільства, сприяти розвитку передових технологій, нових галузей економіки, конкурентоспроможних галузей на світовому ринку тощо.

Втішно, що в багатьох школах Києва запроваджені податкові класи і школярі мають змогу познайомитись з історією податків, податковою системою, отримати первинні знання та навички ведення підприємницької діяльності через лекції, практичні заняття, пізнавально-ігрові та публічні заходи та застосовувати податкові знання в дорослому житті.

 

ДПІ у Печерському районі ГУ Міндоходів у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку