Головна  →  Новини  →  16 вересня 2013

До уваги платників єдиного податку! Зміни реєстраційних даних до свідоцтва платника єдиного податку вносяться в день подання до органу доходів і зборів відповідної заяви

Головне управління Міндоходів у м. Києві нагадує, що до раніше виданого свідоцтва платника єдиного податку в день подання платником єдиного податку заяви органом доходів і зборів вносяться зміни щодо:

1) прізвища, імені, по батькові фізичної особи - підприємця, або серії та номера паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання в установленому порядку відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків);

2) податкової адреси суб’єкта господарювання;

3) місця провадження господарської діяльності;

4) видів господарської діяльності.

При цьому, у разі зміни найменування юридичної особи, прізвища, імені, по батькові фізичної особи - підприємця або серії та номера паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання в установленому порядку відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків) заява подається протягом місяця з дня виникнення таких змін.

Платники єдиного податку І-ІІ груп у разі зміни податкової адреси суб’єкта господарювання, місця провадження господарської діяльності, видів господарської діяльності подають відповідну заяву не пізніше 20 числа місяця, наступного за місяцем, у якому відбулися такі зміни.

Платники єдиного податку ІІІ-ІV груп у разі зміни податкової адреси суб’єкта господарювання, місця провадження господарської діяльності подають заяву разом з податковою декларацією за податковий (звітний) період, у якому відбулися такі зміни.

Форму заяви можна завантажити з веб-порталу Міністерства доходів і зборів України (www.minrd.gov.ua) у рубриці "Податки, збори, платежі", підрубриці "Місцеві податки".

За матеріалами ГУ Міндоходів м.Києва

Перейти до спискуВерсiя для друку