Головна  →  Оголошення  →  15 травня 2015

ІНФОРМАЦІЯ щодо забезпечення постраждалих учасників антитерористичної операції санаторно-курортним лікуванням

Згідно з Порядком використання коштів, передбачених у державному бюджеті на забезпечення постраждалих учасників антитерористичної операції санаторно-курортним лікуванням затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 200 від 31.03.2015 року особи, які постраждали під час проведення антитерористичної операції та яким встановлено статус учасника бойових дій чи інваліда війни відповідно до пункту 19 частини першої статті 6 та пункту 1 частини другої статті 7 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» мають право на забезпечення санаторно-курортними путівками.

Для одержання путівки особи повинні перебувати на обліку в органах соціального захисту населення за зареєстрованим місцем проживання, а такі, що переселилися з тимчасово окупованої території чи районів проведення антитерористичної операції, - за фактичним місцем проживання відповідно до довідки про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції.

Для взяття на облік особа чи її законний представник подає заяву, медичну довідку лікувальної установи за формою № 070/о, копію посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни та документ, що підтверджує безпосереднє залучення особи до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.

Зазначений перелік документів особа або його законний представник подає до управління праці та соціального захисту населення Печерської районної в місті Києві державної адміністрації (вул. Цитадельна, буд. 4/7,     кім. 16). Законний представник разом з необхідними документами особи подає свої документи, що підтверджують його особу та повноваження.

Приймальні дні: понеділок, середа з – 9.00 год. – 18.00 год.; четвер з – 13.45 год. – 18.00 год.; п’ятниця з 9.00 год. – 13.00 год. Обідня перерва: з 13.00 год. – 13.45 год., тел. 280-45-55.

Перейти до спискуВерсiя для друку