Головна  →  Анонси  →  21 жовтня 2013

У Мистецькому Арсеналі відкрилася фотовиставка «Рай: Любов. Віра. Надія»

19 жовтня, за декілька годин до відкриття кінофестивалю «Молодість» у Мистецькому Арсеналі відкрилася фотовиставка «Рай: Любов. Віра. Надія» спеціального гостя МКФ «Молодість» Ульріха Зайдля.

Виставку відкрив автор робіт Ульріх Зайдль, генеральний директор МКФ «Молодість» Андрій Халпахчі, заступник директора Мистецького Арсеналу Аліса Ложкіна та Поважний посол Австрії в Україні Вольф Дітріх Хайм.

За словами Ульріха Зайдля, він радий з того, що виставку покажуть у Києві. У режисера з Україною особливий зв’язок: тут Зайдль знімав свою стрічку «Імпорт / Експорт».

Австрієць також зазначив, що для нього важливо показати цю виставку на «Молодості», де відбудеться його перша у світі повна ретроспектива.

Нагадаємо, що на 43-ій «Молодості» вперше у світі покажуть абсолютно всі фільми Ульріха Зайдля – австрійського режисера, сценариста та продюсера, лауреата кінофестивалів у Венеції та Карлових Варах, а також автора нашумілої трилогії «Рай».

Так, на розсуд глядачів «Молодості» представлено весь спектр робіт кінорежисера: від найперших маловідомих документальних нарисів до найостанніших хітів міжнародних кінофестивалів.

Перейти до спискуВерсiя для друку