КМДА Київська міська державна адміністрація


14 жовтня 2013

У здоровому тілі – здоровий дух!

Керівництво ДПІ у Печерському районі ГУ Міндоходів у м. Києві привітало збірну команду працівників районного відомства за високі результати у спортивних змаганнях.      

Адже, фахівці Печерської ДПІ нещодавно, продемонструвавши злагоджену командну роботу,  посіли І місце в комплексному заліку у програмі Спартакіади працівників ГУ Міндоходів у м.Києві у 2013 році!

Енергію, що кожного дня працівники спрямовують на адміністрування податків, зборів, митних платежів, єдиного соціального внеску  до бюджету країни, з не меншим ентузіазмом учасники направили на футбол, волейбол, крос та теніс.

Хочемо відзначити і подякувати тим, хто представляв Державну податкову інспекцію у Печерському районі Головного управління Міндоходів у м. Києві під час змагань: Сіренко Вячеслав, Степаненко Сергій, Кисіль Іван, Струцький Андрій, Дудченко Роман, Бірюк Дмитро, Сушко Ярослав, Швацький Олексій, Яригін Павло, рудий Євген, Соляник Олексій, Дорошенко Дмитро, Давидкова Дарина, Блащук Олена, Опольська Оксана, Кошелєв Олександр, Шкурченко Василь, Демянчук Іван, Венгловський Микола.

Організація активного колективного відпочинку працівників Міндоходів, залучаючи до занять фізичною культурою та спортом, є важливим засобом всебічного та гармонійного розвитку особистості. А як відомо, «у здоровому тілі – здоровий дух»!  

 ДПІ у Печерському районі ГУ Міндоходів у м. Києві



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.