Головна  →  Новини  →  27 березня 2023

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Міжнародним днем театру

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Міжнародним днем театру

Шановні театральні діячі та працівники театру!

Від щирого серця вітаю вас із Міжнародним днем театру!

Театральне мистецтво особливе, воно здатне переносити глядачів у часі і просторі, змушує задумуватися над одвічними проблемами добра і зла, любові і ненависті, війни і миру… Воно слугує зростанню духовності в суспільстві та підвищує національну свідомість.

Театр зворушує і розраджує. Театр надихає жити і радіти кожному новому дню, а сьогодні це так важливо!

Театри Печерського району столиці завжди славились високим рівнем сценічної та режисерської майстерності, відігравали значну роль у формуванні основних напрямів розвитку театральної сфери.

Звісно, війна внесла свої корективи у функціонування цієї галузі, але не зламала її! На початку повномасштабного вторгнення артисти влаштовували вистави в бомбосховищах, підбадьорюючи киян, допомагали в обороні міста, займалися і продовжують займатися волонтерством, а дехто взяв до рук зброю та захищає сувернітет і незалежність України на полі бою.

Але попри все театр живе і виконує свою почесну мистецьку місію.

Шановні театральні діячі та працівники театру, дякую за вашу роботу та бажаю втілення нових творчих задумів, незмінних глядацьких симпатій і переможного миру!

Все буде Україна!

З повагою

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                                 Наталія КОНДРАШОВА

 

Перейти до спискуВерсiя для друку