КМДА Київська міська державна адміністрація


7 грудня 2022

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди Дня місцевого самоврядування

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди Дня місцевого самоврядування

Шановні працівники органів місцевого самоврядування!

Прийміть мої щирі та сповнені поваги вітання із професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

Це свято не тільки тих, хто працює в органах місцевої влади, а й усіх громадян, які вболівають за проблеми, дбають про розквіт нашої незалежної держави.

Саме місцеве самоврядування   покликане створювати умови для реалізації громадських і приватних інтересів, налагоджувати зв’язки між громадою та владою та спільними зусиллями будувати Українську державу.

Щиро дякую вам дорогі печеряни за активність у громадсько-політичному житті, адже ми з вами робимо спільну справу - працюємо задля добробуту нашого рідного району.

Бажаю усім нам сил і наснаги на добрі справи, порозуміння і єдності задля подальшого розвитку району та міста, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті і у всьому демократичному світі.

Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а віра у щасливе майбутнє рідної України додають усім нам сили та наснаги!

 

Слава Україні!

 З повагою

 Голова Печерської районної

 в місті Києві державної адміністрації                       Наталія КОНДРАШОВА

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.