КМДА Київська міська державна адміністрація


21 листопада 2022

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди Дня Гідності та Свободи

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди Дня Гідності та Свободи

21 листопада Україна відзначає День Гідності і Свободи на честь початку двох революцій: Помаранчевої та Революції Гідності, під час яких люди боролися  за духовні цінності – свободу, гідність, демократію.

 Прагнення до свободи та збереження гідності, єдність переконань, самосвідомість та пам'ять про співвітчизників – це той фундамент, який дозволяє вистояти українцям у складні часи.

 Українці століттями обороняли фундаментальні цінності рідної країни. На жаль, сьогодні мужнім Героям доводиться захищати українську незалежність проти  російських окупантів та відстоювати національну ідентичність.

 Низький уклін бійцям, які захищали та нині захищають державні кордони.  Усі вони залишаються в пам’яті назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.

 Нехай любов до рідної землі та єднання заради утвердження демократичних цінностей стане запорукою спокою і щасливого майбуття.

 

Слава Україні!

 

 З повагою,

Голова Печерської районної в місті Києві

державної адміністрації                                            Наталія КОНДРАШОВА

 

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.