КМДА Київська міська державна адміністрація


23 вересня 2022

Виставка «Рашизм це-…»: в Печерському районі відкрито вуличну виставку про ідеологію окупантів

22 вересня, на площі Слави в Печерському районі, відкрито виставку вуличного експонування «Рашизм-це…», що розкриває на 16 банерах суть рашизму як ідеології насилля, вбивств, воєн та геноциду.

 Організаторами заходу є Український інститут національної пам’яті, Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, а також Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні – Музей Революції Гідності.

 У відкритті виставки участь також взяли Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, заступник голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Анатолій Невмержицький та мешканці району.

 Експозиція розкриває характерні риси рашизму: культ «скрєп» і культ вождя, імперський реваншизм і «побєдобєсіє», агресивна пропаганда і ксенофобія, а також ті злочини, які здійснюють рашисти.

 Подивитися експозиції можна на Площі Слави упродовж місяця.

 Запрошуємо всіх бажаючих більше дізнатися про зміст квазіідеології, замішаної на суперечливому поєднанні ідей фашизму та більшовизму, під гаслами якої сьогодні російські загарбники вбивають українців.

 На щастя, ні тоді, ні зараз, російській владі не вдається переломити український народ та знищити нашу державність.

 Слава Україні!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.