Головна  →  Анонси  →  11 жовтня 2013

Цієї суботи відбудеться наймасовіший суботник з прибирання лісу

Загальноміська акція «Зробимо ліс чистим!» цієї суботи згуртує усіх киян. Пліч о пліч працюватимуть представники влади, фахівці зеленого господарства столиці, відомі артисти, спортсмени та актині кияни.

Нагадаємо, у рамках осіннього місячнику з благоустрою комунальне об’єднання «Київзеленбуд» за підтримки КМДА 12 жовтня організовує загальноміську акцію із санітарного прибирання лісових смуг вздовж проспекту Гонгадзе та вулиці Жукова. Після прибирання на кожному майданчику будуть встановлені елементи благоустрою (лави, альтанки). А вже наступного року на цих місцях зеленбудівці планують влаштувати паркові зони. Крім того, на ділянці з боку вулиці Жукова будуть висаджені 1000 сіянців сосни.

Генеральний директор комунального об’єднання «Київзеленбуд» Михайло Царенко зауважив, що до цьогорічної акції до участі у суботнику приєднались більше державних установ та громадських організацій. Також він наголосив, що підприємство забезпечить усіх активістів необхідним інвентарем.

Увага! Збір учасників акції 12 жовтня о 10:00 (біля сцен) навпроти будинку № 35/24 на вулиці Жукова та будинку № 24 на проспекті Гонгадзе. Телефон для акредитації журналістів та координатора на місці: (093) 111-73-08.

Перейти до спискуВерсiя для друку