КМДА Київська міська державна адміністрація


24 серпня 2022

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем Незалежності України

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем Незалежності України

Шановні українці!

 

Від щирого серця вітаю з національним святом - Днем Незалежності України!

 Незалежність – найвагоміше надбання, здобуте наполегливою боротьбою і невтомною працею, омріяне в думках багатьох поколінь нашої свободолюбної країни. 31 рік тому, ми отримали право самостійно будувати власну країну, бути господарями на багатій та прекрасній українській землі.

 Багато почуттів викликає це свято у кожного українця, адже воно спонукає задуматись нас про свою національну ідентифікацію, важливість існування України на політичній мапі світу та нашу роль сьогодні у зміцненні української державності.

 Безумовно, ми відчуваємо серцем увесь той біль, який доводиться переживати сьогодні нашій землі, воїнам та простим людям, захищаючи суверенність та кордони Батьківщини, і саме тому День незалежності є не лише святом, а і приводом нагадати про наші обов'язки, перед пращурами та майбутніми поколіннями зберегти те, що було виборено кров'ю.

 Бажаю, щоб у нашому спільному домі, нашій Україні, нарешті оселився мир, запанували злагода, стабільність і спокій. Щоб нам вистачило сил, віри, наснаги та енергії примножити могутність і забезпечити розвиток нашій державі!

 Слава Україні!

Честь і слава її Героям!

 

 З повагою

 

Голова

Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                         Наталія КОНДРАШОВА

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.