КМДА Київська міська державна адміністрація


23 серпня 2022

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем Державного Прапора України

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем Державного Прапора України

Шановні співвітчизники!

 

Прийміть щирі вітання з Днем Державного Прапора України!

 Український стяг уособлює минуле, сьогодення і майбутнє громадян нашої країни. Синьо-жовті кольори Прапора України - це символ, який оберігає українську націю та єднає наш народ у боротьбі за незалежність, надихає до свободи та пробуджує почуття гідності.

 Сьогодні наша держава переживає нелегкі часи і саме зараз питання про незалежність держави, її цілісність та свободу народу постає особливо гостро. Однак, випробування об’єднують український народ та роблять його сильнішим. Омріяна заможна та вільна Україна будується кожним із нас. Ми усі разом і кожен особисто відповідальний за долю своєї країни.

 Упевнена, що, дивлячись на полотнище прапора, кожен українець - як житель країни - відчуває гордість за свою Батьківщину, за свій великий народ.

 Бажаю, щоб життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Нехай спокій, щастя, любов та добробут запанують в кожному домі, а найголовніше миру та процвітання нашій державі!

 

Слава Україні!

 

 З повагою

 

Голова

Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                        Наталія КОНДРАШОВА

 

 

 

 

 

 

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.