Головна  →  Анонси  →  11 жовтня 2013

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ПЕЧЕРСЬКОГО ЦЕНТРУ, ЗАХІД ЩОДО МОДЕРНІЗАЦІЇ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ!

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ПЕЧЕРСЬКОГО ЦЕНТРУ, ЗАХІД ЩОДО МОДЕРНІЗАЦІЇ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ!

Печерський районний у м. Києві центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді запрошує 15 жовтня 2013 року на День відкритих дверей, який відбудеться в приміщенні Печерської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: вул. Суворова, 15 з 10.00 до 13.00.

Метою проведення заходу є ознайомлення громадськості Печерського району з ходом виконання соціальних ініціатив Президента України  щодо модернізації соціальних служб шляхом введення посад фахівців із соціальної роботи.

До участі у заході запрошені: представники Київського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, управління праці та соціального захисту населення, управління охорони здоров’я, управління освіти, громадські організацій, що працюють в соціальній сфері, члени громадської ради при Печерській РДА.

План заходів:

10.00-13.00  хол Печерської РДА, 1 поверх.

Робота консультативних пунктів фахівців із соціальної роботи Печерського РЦСССДМ.

10.00 – 11.00 фойє актової зали, 2 поверх.

Міжвідомча нарада щодо узгодження дій з питань надання соціальних послуг, сервісів усіх видів для сімей, де є діти-інваліди та особи з інвалідністю віком до 35 років.

11.00 - 13.00 зала засідань, 1 поверх

Методична нарада для психологів загальноосвітніх навчальних закладів «Толерантне ставлення до людей , які живуть з  ВІЛ\СНІД»

Під час проведення Дня відкритих дверей буде проводитись збір речей, які були у вжитку для дорослих та дітей незахищених верств населення.

 Не будьте байдужими !

Пам’ятайте – щоб повірити у добро, треба почати робити його.

За додатковою інформацією звертатись за телефоном: 529-65-13.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку