КМДА Київська міська державна адміністрація


28 липня 2022

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди Дня Української Державності

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди Дня Української Державності

Шановні печеряни!

 

Сьогодні, 28 липня, Україна вперше відзначає національне свято – День Української Державності, яке було проголошено Президентом минулого року в 30-ту річницю Незалежності України.

 День Української Державності – це єдність нашого державного та духовного початку, бо в цей день відзначаємо День Хрещення Київської Русі та  згадуємо видатного державотворця, святого рівноапостольного князя Київського Володимира Великого.

 Це свято про нашу історію, наші коріння, нашу державність, оскільки встановлене з метою утвердження спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення, вшановуючи пам’ять та засвідчуючи повагу до борців за державність та незалежність України, боронячи суверенітет, територіальну цілісність і незалежність України.

 Нажаль, наразі наша держава переживає важкі часи, ворог відкрито зазіхає на наш суверенітет, кордони,  а найгірше – забирає життя людей, але ми свято віримо у беззаперечну перемогу України над російськими окупантами. Відновлення історичної справедливості буде, адже кожен з нас робить все можливе для цього!

 Бажаю всім миру, енергії та єдності у розбудові нашої державності, духовної гармонії та теплого затишку в кожній родині.

 Слава Україні!

  

З повагою

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                        Наталія КОНДРАШОВА

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.