Головна  →  Новини  →  28 червня 2022

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем Конституції України

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем Конституції України

Шановні мешканці Печерська!

 

Щорічно, 28 червня, відповідно до Указу Президента України відзначається свято – День Конституції України.

Конституція України – це оберіг державності й демократії, гарант соборності нашої країни. Її прийняття назавжди закарбувало бажання українців жити у власній незалежній державі. Головним Законом України утверджені основні цінності нашого народу – людина, її життя, здоров’я, честь, гідність, недоторканність та безпека.

Довгий і складний шлях випробувань, який випав на долю українського народу, загартував та визначив непохитну волю українців мати свою державність.

Сьогодні ми знову стали свідками грубого порушення прав та свобод громадян, нехтування основоположними принципами Конституції України. Але віримо в силу українського народу, міць духу кожного українського воїна-захисника, які стоять непохитно за незалежність і територіальну цілісність нашої держави.

Бажаю всім миру, впевненості, сили, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав. Успіхів і плідної праці на благо українського народу!

Україна обов’язково переможе!

Слава Україні!

З повагою

 

Голова

 

Печерської районної в місті Києві

державної адміністрації                                                                  Наталія КОНДРАШОВА

Перейти до спискуВерсiя для друку