КМДА Київська міська державна адміністрація


27 травня 2022

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем столиці та Днем Києва

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем столиці та Днем Києва

Дорогі печеряни та мешканці столиці!

 

Прийміть мої найщиріші привітання з Днем столиці та Днем Києва!

 Традиційно в останні вихідні травня ми відзначаємо свято – день Києва, стародавньої столиці України. Цього року величному і неповторному Києву виповнюється 1540 років.

 Найбільшою гордістю кожного міста є його жителі. Усі досягнення, здобутки, надбання, якими багате наше місто, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Це день всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди.

 Це свято об’єднує усіх, кому дороге місто – його вулиці, будівлі, сквери, парки і храми, його героїчне минуле і сьогодення. Ми з шаною згадуємо всіх, хто творив  славетну історію, збагачував традиції, розбудовував столицю.

 Дякуємо всім, хто наразі докладає зусилля для захисту і процвітання міста Києва у нелегкий час, коли російська федерація розпочала повномасштабне вторгнення на територію України.

 Щиро бажаю миру в нашій країні та в кожній оселі. Нехай місто Київ процвітає, радує своєю красою й затишком мешканців та гостей столиці.

 

Зі святом!

 З повагою

 

Голова

Печерської районної в місті Києві

державної адміністрації                                               Наталія КОНДРАШОВА

 

 

 

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.