КМДА Київська міська державна адміністрація


13 травня 2022

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової до Дня пам’яті жертв політичних репресій

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової до Дня пам’яті жертв політичних репресій

Шановні печеряни!

 

Сьогодні в День пам’яті жертв політичних репресій ми вшановуємо світлу пам’ять тих, хто постраждав в Україні внаслідок політичних репресій.

 Гортаючи трагічні сторінки історії, ми розуміємо, що будь-який тоталітарний режим веде до знецінення людського життя та гідності.

 Завдяки співвітчизникам, які ціною власного життя та свободи відстоювали та продовжують боротися за державну незалежність, ми є свідками незламності духу, сили волі та любові до рідної Батьківщини.

 На жаль, так сталося, що і сьогодні багато наших українців перебувають у полоні терору на окупованих територіях. Наші серця сьогодні – разом з ними.

 Переконана – ми вистоїмо і дамо відсіч агресору. Усі українські землі буде визволено! А суворі реалії не зламають національного духу країни.

 Вічна пам’ять загиблим, честь і слава живим героям!

 Непохитної віри усім нам у перемогу та щасливе майбутнє рідної країни.

 Слава Україні!

Героям Слава!

  

З повагою

 

Голова

Печерської районної в місті Києві

державної адміністрації                                                        Наталія КОНДРАШОВА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.