Головна  →  Оголошення  →  16 лютого 2022

До відома! Здійснюється прийом документів претендентів на здобуття Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування у 2022 році

Відділом молоді та спорту Печерської районної в місті Києві державної адміністрації здійснюється прийом документів претендентів на здобуття Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування у 2022 році.

Пропозиції щодо претендентів на присудження Премії просимо подавати відповідно до Постанови Верховної Ради України «Про Премію Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування».

Інформацію щодо переліку документів, які мають бути подані кандидатами на присудження Премії, та процедуру подання можна дізнатися на офіційному вебсайті Комітету з питань молоді та спорту Верховної Ради України за посиланням: http://komsport.rada.gov.ua/news/premii_vru/72626.html

Прийом документів відбуватиметься до 24 квітня 2022 року за адресою: м. Київ, вул. Цитадельна 5/9. Контактна особа – головний спеціаліст відділу молоді та спорту Карпенко Тетяна Василівна, тел. 044-280-21-58, моб. 063-594-06-51.

Перейти до спискуВерсiя для друку